In 2019 zag onze vereniging het levenslicht
Ons doel is het samenbrengen, verbinden én informeren van mensen die zich verdiepen in Mindfulness.

We hebben als Mindfulnessvereniging de intentie laagdrempelig te zijn met oog voor diversiteit.

Een pluralistische vereniging die mensen verbindt vanuit gelijkwaardigheid en respect.

Op 25 januari 2020 organiseerden we een eerste ledenbijeenkomst, met meer dan 80 deelnemers. Het was een prachtige dag met ruimte voor ontmoeting, reflectie, meditatie en inspiratie. Hoe we onze vereniging vorm geven, is gebaseerd op de bijdrage van wie toen deelnam. Dit is de manier waarop we verder willen groeien.

Waarom lid worden van Mindfulnessvereniging vzw?

Als vereniging hebben we de intentie te delen en samen te groeien. Bovendien willen we een signaalfunctie opnemen naar de media en het beleid.

• Je kan deelnemen aan workshops, lezingen en andere bijeenkomsten;
  • je krijgt actuele informatie over ontwikkelingen in Mindfulness;
  • als professional kom je in contact met collega’s uit diverse disciplines. Samen leren én delen is het uitgangspunt.